Van de uitdrukkelijke levering aan het dorp

Van de uitdrukkelijke levering aan het dorp

"Opa, je dochter, laat me je 3 pond brengen, je zult met haar praten in de video." Zei dit de SF Express Courier Zhengjan, hij is verantwoordelijk voor Liuxi en Loess, Pingquan City, de provincie Hebei. De Express Delivery-business van Liangzi twee townships. Xu Guoxiang, Xuyingzi Village, Liuxi-stad, is lastig en de dochter werkt in het veld. Daarom, wanneer de dochter altijd wordt afgeleverd door Wechat, stuur dan de goederen in het dorp Zhengna, ik zal wat fruit, groenten of vlees kopen.

Naast het verzenden van een ontvanger, in de afgelopen tijd heeft Zhengja een baan, die is om "Express Station" te vestigen met verschillende kleine en soldaten in het dorp. Hoewel het idee goed is, maar "ik ben bang voor problemen, ik moet de planken voorbereiden" "De kleine verkoopafdeling van het land is een paar privékamers en het antwoord is niet in een klein aantal. "De stukkosten lading, de nabijgelegen kan bij het huis worden afgeleverd en de afstandsbediening zal naar de winkel komen om op te halen" "De mensen willen dingen naar de buitenlandse post sturen, of u kunt de kleine verkoopafdeling gebruiken om de kleine verkoopafdeling te scannen Code "" niet alleen handig, kan ook mensen toevoegen aan de kleine verkoopafdeling. Flow ".

Op dit moment zal Zhengja erover praten, over de wet praten en de winkel helpen. In de meeste gevallen is het effect goed. In de enorme plattelandsgebieden van Pingquan is de koerier geen nieuw ding.

Volgens de vereisten van het State Post Bureau, zijn we volledig ingezet van vorig jaar, voornamelijk in de Postal Express Delivery Enterprise Set Express Station in het administratieve dorp in verschillende samenwerking, voltooien de Express Mail-collectie en realiseer je het dorps Village Express levering.

"Van de koerier naar het platteland om in het dorp uit te drukken, het is om de ‘San Ran’ beter te serveren en de kanalen van landbouwproducten en industri?le producten te openen.

Zhang Huirong, plaatsvervangend burgemeester van Pingquan City, zei dat tegen het einde van augustus dit jaar het expressstation in 238 administratieve dorpjes in Pingquan City zal worden behandeld, beter onderhoud van de revitalisatiestrategie.