[Ik doe praktische dingen voor de massa] Tongliang: Gebaseerd op "kleine incisie" voordelen "Big People’s Livelihood"

[Ik doe praktische dingen voor de massa] Tongliang: Gebaseerd op "kleine incisie" voordelen "Big People’s Livelihood"

  Xinhuanet Chongqing 12 november (Xiong Y) "Nieuwe openbare toiletten zijn erg schoon, er is geen geur, alle faciliteiten zijn allemaal beschikbaar, nu is het toilet niet alleen handig, maar de stemming is ook comfortabeler, laten we meer en meer geluk leven ! "Op 11 november zijn veel mensen die zeer tevreden zijn geweest met nieuwe openbare toiletten in de buurt van het Chongqing Art Engineering Collational College. Mevrouw Chen, die in Hanlin woont, zei dat ze na het diner graag een wandeling langs de tweede regel van de School Avenue maakt. Er is geen openbaar toilet en ik moet naar het toilet gaan.

Nu, je kunt op elk moment naar het toilet gaan, het is erg handig, dank de overheid om iets te doen voor de mensen, groot praktisch. Dit is een microkosmos van de Tongliang-district om de praktijk uit te voeren van "Ik doe praktische dingen voor de massa’s". De koperstraal neemt het "kleine toilet, het levensonderhoud van de grootte" als uitgangspunt en verhoogt voortdurend de dichtheid van de openbare toiletindeling. Dit jaar werden in totaal 5 openbare toiletten gebouwd, getransformeerd 5 openbare toiletten, bijna 5 jaar nieuw (verandering) 50 plaatsen openbare toiletten.

  In het vroege winterseizoen liep ik het Hominco Road Community Sports Park in de buurt van de kruising van Yanbin Road en Frankrijk East Road, Tongliang District, met bloemen.

In het park, de burgers van drie of drie of twee of twee of twee, of uitoefenen vóór de fitnessapparatuur, en het lachen eindeloos.

  "De omgeving in het park is erg goed, de fitnessapparatuur is ook erg compleet, nu kun je hier komen om hier te lopen, het lichaam uit te oefenen, het is geweldig, dank de overheid om ons een goede plek te maken om een ??vrije tijd te hebben. "De burgers zitten vol lof. "We gebruiken de stadshoek, de inactieve plek ‘zie de groene", op hoog niveau promotie van groene stedelijke constructie, bevordering van stedelijke omgeving Continue verbetering, continu verbetering van het gevoel van geluk, gevoel. "De relevante persoon die de leiding heeft over het district Tongliang Stedelijke administratie zei in de afgelopen jaren 13 zakken zoals Longcheng Tianjie Garden, Yingbin Road Community Sports Park zijn toegevoegd en de vrijetijdsbesteding van het publiek is uitgebreid.

  "Klein snijden", profiteren van het levensonderhoud van "Big People". Het is duidelijk dat het district Tongliang combineert "Ik doe praktische dingen voor de massa’s", hecht zich aan de fundamentele, openbare opinie geori?nteerd, van de massa’s om te beginnen, de meeste directe, meest realistische interesses, make-up baintabour, sterke zwakte en formuleren van de Party History Leren, "Ik heb een praktisch ding voor de massa’s", promoten actief de nieuwe (verandering) constructie van stedelijke en landelijke afvalcompressie overdrachtstations, alle dekking, stedelijke landschapsarchitectuur en kort op de dag, gericht op rectificatie en oplossen Eén batch stedelijke managementsector weerspiegelt sterke hoogteproblemen, zwakke links en sleutel dingen.

  Vervolgens zal het district Tongmiang de activiteiten blijven oefenen als de ‘ik doe praktische dingen voor de massa’s ", met het probleem met de hotspot dat weerspiegeld in de massa, met meer complete gemeentelijke infrastructuur, bouwen een aangenamere tuin groen landschap en bouwen meer gestandaardiseerd De bestelomgeving van de stad, de hoogwaardige promotie "Ik doe praktische dingen voor de massa’s", de levensonderhoudsprojecten van het volk zijn in feite, serieus doen goede dingen, praktische dingen doen, verdere verbetering van het niveau van stedelijk verfijning management, en verbetert het De gevoelens van mensen, geluk, veiligheidsgevoel.